Få finansieret din SKØN CAMP billet!2018-05-15T10:37:19+00:00

Rentefri finansiering med Basisbank

Gennem vores finansieringspartner Basisbank kan vi tilbyde dig en 10 mdr. rente & gebyrfri finansiering.

Vigtig information inden du ansøger
Når du ansøger om et lån ved Basisbank til køb af varer på skøncamp.dk er det vigtigt, at det er det eksakte beløb du ansøger om. Det vil sige prisen for den ønskede varer, plus eventuelle gebyrer og fragtomkostninger.
(Ex. Hvis det samlede varekøb er på DKK 3.587,50 så er det det beløb du skal bruge i din låneansøgning)

Derfor anbefaler vi, at du – inden du gennemfører ansøgningen om dit lån – finder de varer du ønsker, noterer prisen på billetterne ned og forsætter til første led i betalingsprocessen. Det er prisen på billetterne du som minimum skal ansøge om, til et lån hos Basisbank.

Ønsker du, efter at have gennemført ansøgning om lån, at tilføje eller fjerne varer fra dit samlede køb og derved ændre i lånebeløbet, så skal du blot kontakte os på skøncamp.dk.

Ansøgningsprocedure:

  • Klik på linket herunder, udfyld ansøgningen med det ønskede lånebeløb og dine oplysninger, og bliv godkendt med det samme.
  • Når din ansøgning er godkendt af Basisbank, modtager du et link så du kan underskrive lånedokumentet med NemID. Når du har underskrevet med NemID, og har fået dit kontraktnr. er du klar til at bestille. Der kan gå op til 10 minutter før du modtager kontrakten i din mailboks.
  • Når du har fundet ud af hvor mange i skal bo i teltet, går du til reservations-formularen og indtaster dine kundeoplysninger.
  • Under betaling vælger du Finansiering og indtaster dit kontrakt nr. i kommentarfeltet
  • Herefter trykker du på “send” knappen, hvorefter vi tager kontakt til dig pr. telefon hurtigst muligt.

Klik her for at få din SKØN CAMP-billet finansieret!

RESERVER DIN BILLET MED FINANSIERING!
Se Priserne Her
Se Faciliteterne
Se Musikprogrammet