Den bedste danske musik

De største kunstnere, de fedeste koncerter

Langelandsfestivalen er kendt for at sætte fokus på det bedste inden for dansk musik.

Som beboer i SKØN CAMP får du adgang til alle årets koncerter på LLF ’18, og der er en masse at glæde sig til. Uanset om du er mest til at feste non-stop i Møllers, nyde en koncert helt oppe foran ved store scene, eller bare nyde koncerterne på bakken med det gode udsyn, er der gode muligheder for at sammensætte din festival lige som du gerne vil have den.

STORE SCENE

Store Scene er stedet hvor de største navne fra den danske musikscene slår sine folder. Scenen ligger for foden af en bakke i rigtig amfiteater-stil, hvilket betyder at uanset om du vil se en koncert helt oppe foran, eller hellere vil nyde musikken på et tæppe nede bagved, har du altid et fantastisk udsyn til kunsterne på scenen.

Årets program på Store Scene inkluderer bl.a. Phlake, Carpark North, Joey Moe, L.O.C. og de altid nærværende Sømændene der altid er klar til at byde op til dans.

Møllers

Møllers er Langelandsfestivalens store partytelt. Her starter festen tidligt om eftermiddagen, og slutter først når solen står op dagen efter. Hvis du trænger til at komme væk fra luksuspamperiet i SKØN CAMP, og danse natten væk, er det Møllers du skal begive dig ned mod.

Årets program i Møllers inkluderer bl.a. SAVEUS, Kongsted, Aura og Søs Fenger, så der er nok at feste med på.

KØB BILLET!
Se de lækre faciliteter
Se nyheder om SKØN CAMP
Se programmet på langelands hjemmeside
2018-05-15T10:22:29+00:00